Noden har arbetat med utbildning, processledning och föreläsningar inom ämnena ledarskap, organisation och förändringsarbete i 25 år och har sedan år 2016 tagit steget in i den digitala världen.

Vårt mål är att den kunskap vi har om ledarskap, organisation, förändring och trendspaning ska göras tillgängliga till många fler än de vi når i våra fysiska möten, utbildningar och föreläsningar runt om i Sverige. Vi ser förstås också en stor fördel i enkelheten som skapas via de digitala kanalerna. Du som är intresserad av vår kunskap kan enkelt och direkt lära dig mer via din egen dator eller mobil. Våra kurser och e-workshops är upplagda med en blandning av föreläsningar, skriftligt material och live-interaktioner.

Förmodligen har du hört talas om oss via vårt fredagsbrev, genom nån artikel i fackpress eller via föreläsningar och/eller kurser du deltagit i. Genom åren har vi utbildat flera tusen chefer, nyckelpersoner och ledningsgrupper i svenskt arbetsliv. Och nu ser vi fram mot att möta dig även digitalt!

Varmt välkommen hit.